E-bikes / Elektrische fietsen

Onmogelijke afstanden verdwijnen als sneeuw voor de zon dankzij de hulpmotor waarmee de e-bike is uitgerust.

Vind jouw droomfiets in onze winkel

Koop je voor het eerst een fiets? Wil je een nieuwe fiets? Of wil je graag vrijblijvend advies? Laat ons je vooraf goed adviseren. Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in onze winkel. Samen zoeken we jouw ideale fiets! Een BCklèt kopen, is zorgeloos fietsen.

+32(0)479.89.07.50
info@bcklet.be

OVERZICHT VAN E-BIKE MERKEN

cube
Thompson
Merida
Granville

NEED FOR SPEED?

Wil je graag snel en efficiënt – lees zonder file – op je eindbestemming geraken, maar breekt het angstzweet je al uit bij het uittellen van de af te leggen afstand? Of heb je nood aan een uitdagende rit en een goede workout, maar heb je onvoldoende tijd om regelmatig intensief te trainen? Kies dan voor een e-bike! Onmogelijke afstanden verdwijnen als sneeuw voor de zon dankzij de hulpmotor waarmee de e-bike is uitgerust. Verstand op nul en trappen maar. Een BCklèt kopen, is zorgeloos fietsen.

COMFY SPORTY

Tot voor enkele jaren waren elektrische fietsen eerder zeldzaam. Vandaag zijn ze niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Heb je tegenwoordig geen E-bike dan ben je niet hip. Wij volgen de laatste trends op de voet en hebben onder andere Cube, Thompson, Granville en Merida in ons assortiment. Stuk voor stuk merken die uitsluitend werken met Bosch of Shimano Steps middenmotoren.

Op zoek naar iets praktisch, hip of …? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Spring binnen onze winkel en we adviseren je met plezier!