Kinderfietsen

Een kinderfiets moet goed zitten, goed afgesteld zijn en er uiteraard te gek uitzien.

Vind jouw droomfiets in onze winkel

Koop je voor het eerst een fiets? Wil je een nieuwe fiets? Of wil je graag vrijblijvend advies? Laat ons je vooraf goed adviseren. Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in onze winkel. Samen zoeken we jouw ideale fiets! Een BCklèt kopen, is zorgeloos fietsen.

+32(0)479.89.07.50
info@bcklet.be

OVERZICHT VAN E-BIKE MERKEN

cube
Merida
BikeFunKids
SCool

1 … 2 … 3 … Ribbediebie met je eerste wieltjes!

Al van kleins af aan kijken we uit naar allerlei mijlpalen die onze pasgeborenen moeten bereiken. Eentje ervan is ze leren fietsen! Een kinderfiets moet goed zitten, goed afgesteld zijn en er uiteraard te gek uitzien. In onze winkel geven we je niet alleen advies, maar gaan we samen met jou op zoek naar een fiets die jouw hartendief op het lijf geschreven is. Bij ons kan je onder andere terecht voor kinderfietsen van het merk Cube, Merida en BikeFunKids. Spring gerust eens binnen en voor je het weet ben je 1 … 2 … 3 en ribbedebie met die eerste wieltjes!

Grote en kleine wieltjes

Ben je op zoek naar een eerste kinderfietsje? Of zijn de eerste fietsjes al te klein en zoek je een iets groter model? Middelbare schoolstudent in huis en zoek je de perfecte wielen om de rit van en naar school te ondernemen? Bij ons kan je terecht voor zowel eerste kinderfietsjes als grotere kind- en tienerfietsen. Geen enkele fiets heeft voor ons een geheim. Samen gaan we op zoek naar de ideale fiets voor je kind.

Safety first!

Kinderen zijn zo kwetsbaar. Bij ons gaat veiligheid boven alles! In onze winkel kan je ook terecht voor enkele fietsaccessoires waarbij je de veiligheid van jouw kind in het verkeer verhoogt zoals een fietshelm, fluoaccessoires, extra fietslampjes, …