Racefietsen

Ervaren triatleet, wielerfanaat of leek? Bij BCKlèt matchen we jou met jouw ideale racefiets!

Vind jouw droomfiets in onze winkel

Koop je voor het eerst een fiets? Wil je een nieuwe fiets? Of wil je graag vrijblijvend advies? Laat ons je vooraf goed adviseren. Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in onze winkel. Samen zoeken we jouw ideale fiets! Een BCklèt kopen, is zorgeloos fietsen.

+32(0)479.89.07.50
info@bcklet.be

OVERZICHT VAN E-BIKE MERKEN

cube
Thompson
Factor
Argon 18
Merida

READY? SET... GO!

Heb je een voorliefde voor asfalt en rij je liever op de baan? Zijn citybikes niet jouw ding? Kies dan voor een koersfiets (racefiets)! Ze hebben een maximale prestatie op de baan. Een hoge snelheid op lange afstanden? Dat wordt mogelijk gemaakt door hun lichtgewicht en sterke materiaalkeuze. Nog aan het twijfelen? Bekijk je graag ons assortiment racefietsen of heb je advies nodig? Spring dan eens binnen in onze winkel! Wij matchen je met plezier aan jouw ideale fiets.

A MATCH MADE IN HEAVEN

Ervaren triatleet, wielerfanaat of leek? Bij BCKlèt matchen we jou met jouw ideale racefiets! In ons aanbod kan je zowel aero, endusance en allround modellen terugvinden van onder andere Cube, Thompson, Merida, Argon 18 en Factor. Doen deze merken een belletje rinkelen? Dan heb je goed opgelet de afgelopen jaren tijdens de wielerwedstrijden.

MAATWERK

Framemaat is belangrijk! Wil je uitmuntend zijn tijdens wedstrijden en de kans op blessures en andere ongemakken verminderen? Dan is een perfecte en vlakke zithouding een must! Spring gerust binnen in onze shop en wij zoeken samen met jou naar de perfecte fiets voor jou. Afstelwerk en montage? Laat dat maar aan ons over! Een BCklèt kopen, is zorgeloos fietsen.
Nog op zoek naar de juiste accessoires om jouw fiets een persoonlijke toets te geven? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Snuister rustig rond terwijl wij jouw fiets monteren.