LEASE? YES PLEASE!
Heb je je droomfiets gezien, maar zit je budget je niet mee? Kies dan voor een fietslease bij een van onze partners: KBC-lease, B2Bike o2o, Cyclis, Lease a Bike, CTec/Ubike en Cycle Valley.

Wat zijn de voordelen van een fiets leasen?

  1. Jij kiest! Je bent vrij om het model, merk en fietsenwinkel te kiezen. Je bepaalt ook zelf welk bedrag je jaarlijks wil gebruiken voor het onderhoud van je fiets.
  2. Pechbijstand: Een lekke band of een ander probleem onderweg? Bij onze fietsleasepartners zit je goed! Elk plan voorziet een bijstandsverzekering.
  3. Financiële zekerheid. Je kiest voor de meest fiscaal voordelige optie door te kiezen voor een fietslease. Je hoeft niet meteen een grote som op te hoesten, want je betaalt maandelijks een vast bedrag! In dat vaste bedrag betaal je niet enkel de leasing van je fiets, maar ook een jouw onderhoud.
  4. Goede voorwaarden: Voorwaarden verschillen van partner tot partner. Weet dat wij enkel samenwerken met de meest voordelige en betrouwbaarste partners, die het beste met onze BCKletters voorhebben.
  5. Verzekering: Jouw droomfiets blinkt niet enkel in jouw ogen, maar ook in die van fietsdieven. Bij ons kan je je fiets optimaal beschermen tegen beschadigingen en diefstal. Voorwaarden kunnen verschillen van verzekeraar tot verzekeraar.

Heeft jouw werkgever al een fietsleaseplan, ben je zelfstandig (in bijberoep) of heb je zelf een vennootschap en zit je toch nog met vragen? Contacteer ons voor een afspraak of verdere inlichtingen over de mogelijkheden van een fietsleaseplan en de verzekeringsvoorwaarden.