Gravelbikes

Geen bos- of gravelpad is te moeilijk voor de gravelbike. Geniet van een zalige rit in de natuur in alle comfort.

Vind jouw droomfiets in onze winkel

Koop je voor het eerst een fiets? Wil je een nieuwe fiets? Of wil je graag vrijblijvend advies? Laat ons je vooraf goed adviseren. Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in onze winkel. Samen zoeken we jouw ideale fiets! Een BCklèt kopen, is zorgeloos fietsen.

+32(0)479.89.07.50
info@bcklet.be

OVERZICHT VAN E-BIKE MERKEN

cube
Thompson
Merida

Met een gravelbike bol je goed!

Wil je helemaal mee zijn met de laatste nieuwe trends? Dan kies je voor een gravelbike. Ze zijn geschikt voor verschillende ondergronden en terreinen, veel steviger gebouwd dan een racefiets en uiteraard veel sneller dan een mountainbike. Of het nu op of off the road is met een gravelbike bol je altijd goed!

Wild and free!

Geen bos- of gravelpad is te moeilijk voor de gravelbike. Geniet van een zalige rit in de natuur in alle comfort. Zijn aanpassingsvermogen en robuuste look maken van de gravelbike jouw ideale partner in crime voor lange ritten op eender welke ondergrond. In ons assortiment kan je verschillende merken zoals Cube, Thompson en Merida terugvinden. Elkeen staan ze garant voor kwaliteit! Spring gerust binnen in onze winkel en samen gaan we op zoek naar jouw ideale partner in crime! Wij zijn pas tevreden wanneer we je met een glimlach op de fiets zien kruipen.