Onderdelen / Accessoires

Van fietshelmen, beschermkledij tot fietsbellen, sloten en professionele accessoires. Wij hebben het allemaal in ons assortiment.

Vind jouw droomfiets in onze winkel

Koop je voor het eerst een fiets? Wil je een nieuwe fiets? Of wil je graag vrijblijvend advies? Laat ons je vooraf goed adviseren. Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in onze winkel. Samen zoeken we jouw ideale fiets! Een BCklèt kopen, is zorgeloos fietsen.

+32(0)479.89.07.50
info@bcklet.be

OVERZICHT VAN MERKEN

Shimano
Bosch
SWS
Vision
Basil
Newlooxs
Continental
Vittoria
Schwalbe
Challenge
Garmin
Wahoo
MET
Nutcase
BBB Cycling
Thule
Melon
Lazer
AXA
Powerbar
Morgan Blue
ABUS
SiS

Pimp je BCKlèt met allerlei onderdelen en accessoires

Net een nieuwe fiets gekocht en zoek je nog leuke onderdelen om je fiets te ‘pimpen’? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van fietshelmen, beschermkledij tot fietsbellen, sloten en professionele accessoires. Wij hebben het allemaal in ons assortiment.
Iets gezien, maar kan je het niet vinden in onze shop? Spreek ons gerust aan. Wij kijken of we het voor jou kunnen bestellen.

Fietsje klaar, vertrekken maar!

Kocht je jouw schattebout net een zijn of haar eerst trappers en wil je die in een creatiever en kleurijker wieltje steken? Snuister gerust eens rond in onze shop. Je kan ook er fietsbellen, mandjes, helmen, … voor de allerkleinste fietsjes terugvinden.

Alle basics en nog zoveel meer!

Liever andere pedalen? Of zit je zadel niet goed en heb je liever een comfortabeler model? Ook hiervoor kan je bij ons terecht. We hebben een uitgebreide voorraad aan wisselstukken en fietsonderdelen. Hebben we iets niet in huis? Geen zorgen! We bestellen het graag voor jou. Voor je het weet, krijg je al een telefoontje dat je stukken gearriveerd zijn.