SERVICE & ONDERHOUD
Wij staan steeds garant voor een uitstekende service en onderhoud!

Maatwerk @ your service!

Zit je niet comfortabel op je fiets? Het ligt niet aan jou, maar aan de afstelling van je fiets! Contacteer ons en maak een afspraak om je fiets correct af te stellen.

Onderhoud zonder zorgen!

Behandel je fiets zoals je zelf wil behandeld worden. Geen zin om iedere vijf jaar van fiets te wisselen? Dat hoeft niet! Breng je fiets jaarlijks even binnen en wij lappen hem weer op in no time.

onderhoud inplannen?

Wil je een onderhoud laten uitvoeren? Contacteer ons en samen bekijken we wanneer je jouw fiets kan binnenbrengen! Op deze manier proberen we de wachttijden te beperken.

Maatwerk @ your service

Zit je niet comfortabel op je fiets? Het ligt niet aan jou, maar aan de afstelling van je fiets! Contacteer ons en maak een afspraak om je fiets correct af te stellen. Een correct afgestelde fiets voorkomt klachten en blessures, is efficiënt en zorgt voor maximaal comfort. Een fiets op maat kan zowel voor professionele atleten als voor recreatieve fietsers. Twijfel je of wil je meer informatie? Contacteer ons met jouw klachten/vragen. Samen zorgen we voor een perfecte verhouding tussen jou, jouw lichaam en jouw fiets.

Onderhoud zonder zorgen!

Behandel je fiets zoals je zelf wil behandeld worden. Geen zin om iedere vijf jaar van fiets te wisselen? Dat hoeft niet! Breng je fiets jaarlijks even binnen en wij lappen hem weer op in no time. Als je zorg draagt voor je fiets, kan hij heel lang meegaan.

Wij zijn steeds op de hoogte van de laatste nieuwe technieken, zijn goed opgeleid en hebben tonnen ervaring en vakkennis in de vingers. Kennis, vertrouwen en veiligheid dragen wij hoog in het vaandel. Wij proberen het onderhoud steeds zo snel mogelijk uit te voeren en de wachttijd te beperken. Zijn er extra wisselstukken nodig of loopt de kostprijs hoger op dan verwacht? Dan contacteren we je steeds op voorhand en bekijken we samen alle alternatieven en mogelijkheden voor jouw fiets.